Elektromagnetni Ventili

Odabirom vrednosti iz padajućih menija će se prikazati samo tipovi koji imaju te osobine, npr. ako odaberete priključak 1” samo će se prikazati tipovi koji imaju model ventila od 1”

Pulsni elektromagnetni ventil za otresanje RC

    Ovo je indirektni, normalno zatvoreni elektromagnetni ventil je specijalno projektovan za aplikacije skidanja sedimenata i otresanje filtera(otprašivanje) udarnim talasom vazduha. Ima primenu kod opreme za otresanje filterskih vreća i kaseta u sistemima za otprašivanje.

Elektromagnetni ventil tip 99RM 2/2 NZ

 Tip 99RM je elektromagnetni ventil prvenstveno za paru za korišćenje u profesionalnim i veoma zahtevnim mestima. Ovaj model je inicijalno projektovan za sisteme za peglanje. Ceme, kao proizvođač, isporučuje ovaj model mnogim poznatim brendovima, proizvođačima opreme za peglanje(Veit...)

Namenski tajmer EZ1

Primena tajmera EZ1 je na svim mestima gde je potrebno uključivanje elektromagnetnog ventila ili nekog drugog potrošača, sa konektorom DIN43650, u regularnom vremenskom intervalu. Najčešća primena: Pražnjenje kondenzata, otresanje filtera itd.

Elektromagnetni ventil TIP 85 2/2 NZ

Ventil serije 85 je najpovoljnije rešenje ventila od 1/2" sa punim protokom promera 12mm. Punjenje bazena, fontana, aplikacija zalivanja...

Pages